Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utnyttjade "Antenna-gate": Droid X slutsåld

/

Motorolas nya android-mobil Droid X har blivit en säljsuccé.

Annons
Motorolas nya android-mobil Droid X har blivit en säljsuccé. Mobilen släpptes den 15 juli i USA och är redan nu slut i lager överallt.

Uppföljaren till Droid har blivit en oväntat snabb succé. Många amerikanska experter menar att all den negativa press Apple mottagit gällande Iphone 4 och dess antennproblem kan vara ett av skälen till att Droid X redan inom loppet av en vecka tagit slut i butik. I marknadsföringen av telefonen utnyttjade man även Apples tekniktrassel genom att påpeka att man kan hålla sin Droid X-telefon precis hur man vill.

Operatören Verizon, som handhar varumärket Motorola, aktar sig dock nu för att dra paralleller till "Antenna-gate". Talesperson Bredna Rainey säger så här till Newsfactor:
- Det finns alla möjliga skäl till varför människor väljer en viss telefon. När folk går in genom dörrarna hos oss har de valt vilken operatör de vill ha, jag kan inte kommentera hur de där sakerna har påverkat kundernas val av telefon.

Droid X har vunnit mycket gillande för sin konstruktion. Telefonen har 4,3 tums skärm, inbyggd kamera på 8 megapixel som även kan filma i 720p-upplösning. Dubbla led-lampor ger ljus så att man kan filma även under dåliga ljusförhållanden.


/Andreas Hermansson

Prylportalen.se

Mer läsning

Annons