Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utmaningen: hitta en sångare

Bandmedlemmarna i Sirens of pain har gjort allt: annonserat, satt upp lappar, frågat runt – men ingenting har fungerat. De har fortfarande ingen sångare. Efter ett års letande börjar de ge upp hoppet.
– Hittar vi ingen röst är det inte lika roligt, säger basisten Putte Einars.

I en liten, bullrig replokal i Kåken repar Sirens of pain in sina nya låtar. De är ett väl sammansvetsat gäng som både jobbar tillsammans och spelar hårdrock ihop. Och trivs, det gör de. Men det är något som saknas.

– Nästan direkt efter att vi hade startat bandet flyttade sångaren härifrån. Och sen har vi inte lyckats hitta någon ny, berättar Putte Einars.

Killarna har letat med ljus och lykta – men det är svårt.

– De flesta vi känner som sjunger har redan för mycket annat, suckar trummisen Jesper Berglund.

Nu överväger de att lägga ner, om de inte hittar någon snart.

– Mycket längre än såhär kommer vi inte utan en röst. Det är klart, i studion kan man ju alltid låna in folk men det blir svårt att göra spelningar. Dessutom är det svårt att skriva låtar innan man vet vem som ska sjunga dem, säger Einars.

Nu är det Ljusnans läsare som är bandets sista hopp. För visst måste det finnas någon där ute som kan sjunga, och vill ha en chans att göra det i ett band?

– Om man är det minsta sugen får man gärna höra av sig och komma och provsjunga. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej eller hur gammal du är, huvudsaken är att du har en bra röst, säger Einars