Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Urflippad skola

I vår skola har man smugit in något man kallar flipped classroom, utan att vi föräldrar har blivit tillfrågade. Alla jag pratat med tycker att detta är vansinnigt idiotiskt.

Barnen ska själva ta ansvar för planering och sköta det själva, rätta uppgifterna själva enligt facit.

Det finns säkert ett fåtal barn som har karaktär till detta men större delen av 10–11-åringarna kan inte ta detta ansvar! Har tittat i mitt barns skolbok i dag och konstaterat att ingen lärare tittat i den eller rättat. Barnet själv säger att jag inte har rättat.

När man är 10 år så struntar man i detta om man inte måste, det är roligare med annat. Så nu måste vi föräldrar börja göra lärarnas arbete, barnet får ta hem böckerna och jag får rätta och kolla av att det som är planerat blir gjort.

Antar att detta är en följd av alla indragningar som gjorts och hoppas att fler protesterar och tänker till inför valet i höst.

Mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel