Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dragon Gate tar tillbaka uppgifterna om stängning – nytt meddelande på hemsidan

Under förmiddagen ändrade Dragon Gate meddelandet på hemsidan om att de ska stänga. Men riktigt så var det visst inte.

Annons

Den här artikeln publicerades den 14 september 2016.

Bildspel: Slutet nära - så började historien om Dragon Gate

På hemsidan stod att läsa: Vi har stängt ner vår anläggning och verksamhet och vi vet inte om eller när vi öppnar igen. Vi hoppas ändå att vi ses någon gång i framtiden.

– Jag har hört det men inte fått det bekräftat från Dragon Gate. Jag söker deras VD just nu, säger Marie Larlsson, S, ordförande i kommunstyrelsen i Älvkarleby till P4 Uppland.

Erland Ågren, tidigare delägre i Hotell Älvkarlen som sedan omvandlats till Dragon Gate, har fungerat som konsult åt vd Kenny Li i flera år. Han var på onsdagsmorgonen lika förvånad han över beskedet på hemsidan. De senaste månaderna har hans uppdrag varit att färdigställa hotellet så att det kan öppna.

– Fastigheten är så gott som klar, den kommer att godkännas om några veckor. Allt blev ju fel från början så det mesta är omgjort. Det är i princip ett nytt hotell igen, säger han.

Vill du veta mer: Dragon gate – den ständiga följetongen

Beskedet om stängning på hemsidan förvånade honom.

– Jag har inget med driften att göra så jag blev själv överraskad. Det jag vet är att ägarens son Haiping Li drivit restaurangen under sommaren. Men han åkte till Kina i söndags och då fanns ingen som kunde driva den vidare, säger han.

Vi ber om ursäkt för det konstiga meddelandet

Under onsdagsförmiddagen ändrades dock hemsidan och uppgifterna om en stängning dementerades: "Vi ber om ursäkt för det konstiga meddelandet som tidigare stod här. Denna domän och hemsida raderades och vi som nya ägare av detta domännamn tänkte att det var bäst att lägga tillbaka hemsidan i sitt ursprungliga skick. En av våra anställda missuppfattade detta som att hotellet hade stängt ner vilket inte är fallet."

Vi söker vd Kenny Li för en kommentar. Enligt uppgift befinner sig även han i Kina för tillfället.

Få koll på vad som händer i din närhet med vår nya app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Har du redan appen? Då ska du uppdatera den i din telefon för att få alla nya funktioner!

Mer läsning

Annons