Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter om stor polisinsats med insatsstyrkan

Efter uppgifterna om ett misstänkt mord och mordförsök i Ljusne har polisen en stor polisinsats i området. Det avslutades med att tre personer fördes ut ur huset.

REPRIS: En person dödad i Ljusne – så vår livesändning i efterhand här

Vår reporter på plats rapporterade tidigt under kvällen att boende i området har evakuerats av och polis ser ut att kunna göra sig redo för någon form av inbrytning med sköldar. Någon form av insatsstyrka ska även vara på plats och vara i färd med att ta på sig bland annat hjälmar och annan utrustning.

Fortfarande vid 21-tiden på kvällen var flera poliser på plats. Polisen går omkring vid ett bostadshus, och det ser ut som om de försöker ta sig in i en lägenhet.

Det finns uppgifter om att det ska finnas personer i en lägenhet som polisen försöker samtala med. Och det fanns uppgifter på att polisen förberedde en stormning av lägenheten.

Strax efter klockan 22 på kvällen förde polisen ut tre personer ur huset, och minst en av dem ska ha varit försedd med handklovar.

Läs mer:

Polisen utreder mord efter stort bråk på boende för asylsökande

En ung man greps tidigt - ytterligare tre fördes ut av polisen

Migrationsverkets Lars Ulander: De evakuerade har flyttat in hos vänner

Vittne om blodiga attacken: "De flydde för livet helt enkelt"