Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungt och hungrigt Strand

Det närmar sig premiär för Strands handbollsherrar.
På söndag är det ett ungt och hungrigt lag, mixat med några rutinerade spelare, som tar sig an Bolton på bortaplan i division 3-premiären.

– Det är svårt att säga var vi står, men som nykomlingar med en ung spelartrupp är målsättningen att klara nytt kontrakt, säger tränaren Fredrik Dahlin.

Dahlin har funnits med i organisationen krig Strand tidigare också, men den här säsongen har han tagit över huvudansvaret efter Fredrik Andersson.

För två år sedan vann Strand division 4. Då valde man att inte ta steget upp eftersom man ansåg att truppen var för ung för division 3. I våras slutade man på tredje plats i fyran, och fick så småningom en friplats till trean.

– De unga spelarna har blivit lite äldre och nu fanns ingen tvekan, säger Dahlin.

– Det här känns helt rätt.

Han bygger alltså spelet på unga spelare, men visst finns det en del äldre, rutinerade spelare också som Jasco Pavisevic, Fredrik Jacobsson och Andreas Johansson att luta sig emot när det bränner till.