Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ungdomsindrottsstipendiet gick till Loos IF-skytten Daniel Wallberg

2015 års stipendium för insatser inom ungdomsidrotten har delats ut. Daniel Wallberg och Sandra Haglund blev årets stipendiater.

Annons

Varje år delar samhällsutvecklingsutskottet i Ljusdals kommun ut stipendier till en aktiv utövare och en ledare inom ungdomsidrotten i kommunen.

För 2015 blev det Daniel Wallberg, Loos IF, och Sandra Haglund, Hybo AIK, som kammade hem stipendiet om 10 000 kronor vardera.

– Daniel Wallberg har nationellt och även internationellt visat att han är en duktig skytt och han lyckats med fina prestationer, säger Jonny Mill (LB), ordförande i samhällsutvecklingsutskottet, som ansvarar för att samla in nomineringar och nominera själva, utse och dela ut ungdomsidrottsstipendierna.

Sandra Haglund, som tidigare själv varit aktiv i Hybo AIK och nu tränar ungdomarna i klubben, blev årets ledare. Ledarstipendiet delas ut till någon som under en längre tid eller under året verkat för sin förening och idrott på ett förtjänstfullt sätt.

– Det känns jättebra givetvis. Jag är glad över att det man gör uppskattas och att andra tycker att jag förtjänar det, säger Sandra Haglund.

Annons