Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungdomar välte med fyrhjuling - misstänkt rattfylla

UPPDATERAD ONSDAG 10:27 Tre tonåringar var tidigt på onsdagsmorgonen inblandade i en trafikolycka med en fyrhjuling vid Stugbyvägen i Ramsjö. Föraren är misstänkt för rattfylleri och alla tre fördes direkt till Hudiksvalls sjukhus med lindriga skador.

Det var två yngre killar och en yngre tjej, i tonårsåldern, som färdades på en fyrhjuling när de av någon, ännu okänd anledning, ska ha kört av vägen och vält fyrhjulingen. Detta skedde strax efter femtiden på onsdagsmorgonen vid Stygbyvägen, Röbron, i Ramsjö.

En helikopter från Östersund var på plats och tre ambulanser, varav två från Ljusdal och en från Ånge, samt polisen från Ljusdal. När de första anlände till olycksplatsen var alla tre ungdomar vid medvetandet och på plats verkade det röra sig om en benfraktur, någon av dem hade ont i en fotled och någon av dem kände bensmärtor.

Polisen i Ljusdal kunde inte prata med ungdomarna på plats utan lämnade över till en patrull i Hudiksvall som fick försöka tala med ungdomarna om olyckan. Enligt uppgifter från polisen var ungdomarna uppenbart berusade och polisen tog blodprov för att kontrollera nykterheten hos dem. Föraren, en av killarna, är misstänkt för rattfylla.