Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Undermåliga vägar i Söderhamn, Lindestam!

Kommunalrådet Sven-Erik Lindestam (S) bemöter skribenters kritik på vägkvaliteten i Söderhamn.

Med anledning av ''Edmanius'' insändare (13/5) angående statusen på Söderhamns gator: Nu vill jag uppmana dig, Sven-Erik Lindestam, i egenskap av folkvald politiker att ta en biltur i Söderhamn med omnejd för att uppleva skicket på din kommuns vägnät. Lycka till! Hoppas att du har nya fräscha stötdämpare. Rapportera gärna sedan vad du har upplevt, gärna via insändarsidan, snabbt och enkelt.

Vad gör ni med mina skattepengar, egentligen? Jag förmodar att ''Edmanius" väntar på svar från dig. Det gör även jag.

Håkan

Söderhamn

Svar direkt

Svar om vägar: Signaturerna Edmanus och Håkan har i insändare uppmanat mig att åka runt i kommunen för att uppleva skicket på kommunens vägnät. Jag både cyklar och åker bil i kommunen och delar självfallet bilden av att vägnätet i delar behöver åtgärdas. När insändarna inte närmare preciserar vare sig vad eller var problemet är blir det svårt att närmare kommentera. Det är inte heller självklart om det är kommunens gator och vägar de avser eller om det är Trafikverkets vägar. Så min uppmaning till skribenterna är att höra av sig direkt till kommunen. Detta kan göras till exempel via fixamingata.se eller kommunens växel.

Sven-Erik Lindestam (S)

kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel