Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ugglaskväll på Slottegymnasiet

Caroline af Ugglas är högaktuell i landet – både som artist och fördragshållare. Onsdagen den 23:e september kommer hon att starta höstens föreläsningsserie på Slottegymnasiet i Ljusdal. Hennes budskap är "sjung ut" och hon bjuder på föredrag samt sång och musik i ett deltagande tillsammans med publiken.

Under vårens föreläsningar hade Ljusdal besök av Pär Johansson och Johan Hellström. De visade både publiken att ingenting är omöjligt och enligt Närljus vd och gymnasierådets ordförande, Lars Forslöf, såg de möjligheter i sådant som andra ser som problem.

- Vi hoppas att de här kvällarna ska inspirera och bidra till utvecklandet av Ljusdals kommun, säger Lars Forlöf som även var med och bokade in Caroline af Ugglas som nästa föredragshållare.

- Vi bokade henne innan hon var med i melodifestivalen och det känns lite som att vi vann på lotto. Det har blivit en hype runt henne så hon är väldigt svår att boka nu. Caroline af Ugglas är en härlig människa och vi är glada att vi lyckades få hit henne. Hon kommer liksom de andra få en god bild av Ljusdal vid besöket och få se Slottegymnasiets satsningar på sång och musik, säger Lars Forslöf.