Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uddamålsförlust för Bollnäs/Hertsjö

Det blev en tung förlust för Bollnäs/Hertsjö på bortgolv mot Aston.

Bollnäs/Hertsjö förlorade med uddamålet 4–5 (0–1, 0–2, 4–2) där laget spelade riktigt bra i den tredje perioden.

– Jag får väl ta på mig lite av den här förlusten. Jag sa till grabbarna att spela avvaktande och kanske blev det lite för mycket av den varan, sa assisterande tränaren Pelle Ohlin efter matchen.

Bollnäs/hertsjö spelade avvaktande och inför den tredje perioden låg laget under med 0–3. Men sista 20 minuterna så släppte Bollnäs/Hertsjö på handbromsen och satte Aston under en ordentlig press. Filip Nilsson kunde reducera 1-3 och när Albin Tällberg satte 2–3 stenhårt i nätet så tändes hoppet för Bollnäs/Hertsjö.

Aston kunde ta vara på en spelvändning och kunde göra 4–2. Dennis Bergman kunde snabbt reducera 3–4 för Bollnäs/Hertsjö.

Med mindre än fem minuter kvar att spela kunde Aston kontra in 5–3. Bollnäs/Hertsjö fortsatte att jobba stenhårt. Med bara minuten kvar att spela kunde Jens Ohlin stänka in 4–5 för Bollnäs/Hertsjö. Men närmare än så kom inte laget poängen.