Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två tappade poäng

Segermaskinen SFF tappade spelet – och då kom också första poängtappet.

Matchen mot Valbo slutade 1–1.

– Vi får vara glada för det, säger Emil Oremo.

Annons

Söderhamns FF har gått fram som en segermaskin i säsongsinledningen – med fem raka vinster. Men på söndagseftermiddagen hackade det betydligt mer, speciellt under den första halvleken.

– Bedrövligt! Det var dålig koncentration och fokus. Kanske en sväng av underskattning och vi får vara glada för en poäng, säger mittbacken Emil Oremo.

Valbos snabbe anfallare Rasmus Sjöström hade mängder av chanser i öppna lägen och efter en halvtimmes spel kom också ledningsmålet.

SFF har vid flera tillfällen tidigare bevisat att de är starka och avgjort matcherna i den andra halvleken. Och hemmaspelarna inledde kvitteringsjakten direkt efter vilan.

Målskyttet lossande också efter en kvart – åtminstone tillfälligt.

Simon Fäger kastade långt och efter en nickskarv damp bollen ned vid fötterna på Robert Lundström som snyggt dundrade in bollen högt uppe i närmaste hörnet.

Hans fjärde mål för säsongen betydde 1–1.

Poängtappet till trots leder SFF serien två poäng före Hofors.

– Vi är obesegrade som nykomling och det är trots allt inget fel, säger tränaren Benny Dahlin.