Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två SM-medaljer för Sandra

Sandra Gustavsson plockade hem två bronsmedaljer i årets SM i vattenskidor. Men hon är ändå besviken efter helgens tävlingar.

– Det gick inte som väntat, jag borde ha gjort bättre ifrån mig i slalom, säger Moheds stjärna.

Fagerstas väder var inte på de tävlandes sida när SM i vattenskidor avgjordes. Hårda vindar skapade svåra förhållanden och ledde till att många föll under slalomåken.

Sandra Gustavsson ställde upp i samtliga tre grenar – hopp, trick och slalom. Bronsmedaljerna kom i hopp och i kombination. I hopp nådde hon 33,7 meter, vilket endast är en meter under hennes personbästa.

– Med tanke på att det blåste så hårt är jag ganska nöjd med det resultatet, säger Sandra Gustavsson.

Däremot är hon besviken på sin prestation i slalom, där hon hade som målsättning att ta medalj. Det blev istället en femteplats. När det var dags för hennes åk hade de tre tidigare åkarna ramlat redan vid den första bojen.

– Det var jättesvåra förhållanden och då började jag bli lite nervös. Jag kom förbi första passeringen men föll vid den andra. Hon som vann gjorde tre och en halv på tretton och jag har gjort bättre resultat än så många gånger. Så det känns surt att jag inte fick till det.

I trick blev det en femteplats.