Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två artister klara för Sommartrivsel på Östra berget

Nu står det klart att Andreas Weise och David Lindgren blir två av de artister som kommer att stå på Östra bergets scen i Söderhamn i juli.

Andreas Weise, känd från bland annat Idol och Let's Dance, kommer till Östra berget den 14 juli. I höst medverkar han i musikalen Kinky boots på Malmö opera. Han har också deltagit i Melodifestivalen och turnerat med bland andra Christer Sjögren.

Läs mer: Sommartrivsel återkommer – firar 30 år

Två veckor senare, den 28 juli, gästas scenen av musikalartisten David Lindgren som bland annat medverkat i den svenska uppsättningen av Hairspray och som just nu spelar i Jersey Boys på Chinateatern i Stockholm. Även han har deltagit i Melodifestivalen flera gånger, senast i år med låten We are your tomorrow.

Sommartrivsel på Östra berget hålls under fyra torsdagar i juli. I år firar evenemanget 30 år och Cityföreningens ordförande Lennart Westman, som är en av arrangörerna, har tidigare berättat att det blir samma koncept som tidigare år, men att det kan bjudas på något extra.

Läs mer: Engmans kapell intog sista sommartrivseln