Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Paradise hotel-Jennifer: "Folk frågar om vi kan bajsa tillsammans"

/
  • Jennifer Alabi har synts i

Efter drygt en månad i "Paradise hotel" har Jennifer Alabi från Skutskär blivit en stor favorit bland många tittare.
– Skönt att folk diggar en konstig människa, säger hon.

Chatta med Jennifer här på onsdag under "Paradise hotel"-sändningen mellan 22.00-23-00.

Annons

FÅ LOKALA NÖJESNYHETER DIREKT I DITT FLÖDE - FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK HÄR

När Arbetarbladet träffade Jennifer Alabi på TV3:s pressträff hade hon precis sett första avsnittet tillsammans med de andra deltagarna. Då var hon fortfarande "sjukt nervös" och bävade lite för hur det skulle kännas när realityserien började gå på tv.

– Nu känns det fan bra. Jag tycker inte att jag skämt ut mig så jäkla mycket, säger hon och svarar ja på frågan om hon tycker att hon blivit rättvist behandlad i klippningen av programmet.

– Mina vänner och min familj blev ju bara överlyckliga när de såg mig. "Du är lika sjuk i huvudet som vanligt", sa de och mamma kände igen sin egen dotter. Hon tycker att jag bjuder på mycket skratt så det känns kul.

LÄS MER: TV: "Paradise hotel"-Jennifer: "Jag lovade att inte ha något guppande under täcket"

Sedan Jennifer Alabi har blivit en offentlig person har hon fått mycket kommentarer på sociala medier och många stannar henne på gatan för att ta selfies eller hälsa. Men hatarna har hållit sig borta.

– Alla har varit jävligt positiva och sköna. Jag var beredd på att få jättemycket hat, så det är väldigt skönt att det visat sig att många diggar en konstig människa som gillar att prata bajs och sånt där, säger hon och förklarar att många tjejer hör av sig och säger att de känner igen sig i hennes sätt att vara.

– Det känns skönt att vara en person som höjer rösten för andra, konstaterar hon.

Vad är det sjukaste någon sagt till dig?

– Det var en som skrev en dikt till mig om mina sköna söta bröst och det enda den ville höra var min fina röst. Sen finns det folk som vill att jag ska bajsa med dom! Jag har fått frågan "Ska vi inte sitta och skita tillsammans?" Nej, det är lugnt jag kan bajsa med mina vänner.

LÄS OCKSÅ: Bergby-bonden Lina i "Big brother" – för att rädda gården

Innan "Paradise hotel" hade börjat sändas var Jennifer Alabi speciellt nervös inför en händelse på hotellet. Nu kan hon pusta ut. Scenen var inte med.

– Det var en gång när jag sprang runt och visade min "fiffi" på hela hotellet. Efteråt fick folk gå in i en synk (enskild intervju framför kameran reds. anm.) och prata om det så jag trodde att det skulle vara med. Men de hade tagit bort det.

Jennifer Alabi tycker att medverkan i "Paradise hotel" har gjort henne mer självsäker som person. Många som skriver till henne i sociala medier säger att hon är en förebild, något hon är väldigt glad för.

– Jag är opryd i tv och det är så jag tycker att man ska vara som människa. Känner man för att vara äcklig göra fula grimaser och fisa så gör det liksom, folk kommer digga en ändå.

Hur har du märkt av ditt kändisskap i Skutskär?

– Folk glor väldigt mycket, men alla stöttar mig. Barn som föräldrar. Jag var jättenervös att folk skulle vara dömande, men alla har varit väldigt positiva så det har varit jävligt skönt. Det känns som att jag var orolig i onödan.

Mer läsning

Annons