Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tv-film om Sven Gillsäter?

Efter att ha sett Jonas Simas dokumentär om vår filmare Erik Eriksson väcktes i Tankesmedjan Skutan idén om en tv-dokumentär även om Njutångers och därmed Hudiksvalls kommuns, rikskände filmare.

Efter att ha sett Jonas Simas utmärkta dokumentär om allas vår filmare Erik Eriksson väcktes i Tankesmedjan Skutan idén om en tv-dokumentär även om Njutångers och därmed Hudiksvalls kommuns, rikskände filmare, fotograf, författare och kortfilmsregissör. En av grundarna av Världsnaturfonden med mera.

Minnet är kort brukar man säga, vem 50 minus vet i dag vem Sven Gillsäter var?

Det gäller nu att finna en professionell dokumentärfilmare med rätt engagemang och kontakter in till SVT. Några är tillfrågade. Material till en film finns naturligtvis i mängd.

Oftast handlar ju detta om att söka bidrag till arbete och omkostnader. Tankesmedjan Skutan kan eventuellt bidra via sitt rätt omfattande kontaktnät.

Yngve Aronsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel