Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Deras hund blev ihjälbiten

För 15 år sedan hände samma sak, deras lilla hund blev ihjälbiten av två större hundar. Nu har det upprepats. Lille Caesar blev attackerad av en större hund och så illa skadad att veterinären måste avliva honom.

– Den här gången hade jag kunnat bli av med både min fru och hunden, för min fru fick en anafylaktisk chock av händelsen och måste transporteras i ambulans till Hudiksvalls sjukhus, berättar Bengt Klaar.

I tisdags var Bengts fru ute och åkte spark på ett skoterspår i skogen i Ämbarbo med hunden Caesar i rullband en bit bakom.

Attacken kom oförberett och plötsligt. Frun fick höra hur hunden skrek bakom henne.

Från vilket håll den stora hunden kom, hann hon aldrig se.

Hundägaren kom och tog hand om sin hund och rusade hem för att hämta sin bil. Han skjutsade Bengts fru och den sårade Caesar till veterinären.

Veterinären bedömde att hunden knappast skulle överleva en färd till djursjukhuset och förordade avlivning av Caesar. Så skedde också.

Klicka på webb-tvklippet för att höra Bengt Klaar själv berätta om hundattacken.