Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tungt att bära matkassar

Ett stort bu till er som var på bio i Edsbyn förra lördagseftermiddagen. Hur kunde ni ockupera Konsums parkering så fullständigt att vi kunder med nöd och näppe tog oss dit och därifrån för det fanns inget utrymme att vända på.

Ett stort bu till er som var på bio i Edsbyn förra lördagseftermiddagen. Hur kunde ni ockupera Konsums parkering så fullständigt att vi kunder med nöd och näppe tog oss dit och därifrån för det fanns inget utrymme att vända på om man inte tog uppfarten från Långgatan till hjälp?

Gångvägarna från Centrumhuset och ner till Långgatan blockerades av bilar och framför cykelstället. På gaveln är parkeringsrutorna lite på snedden men där stod era stadsjeepar rakt ut så långt ut att man var tvungen ta trottoarkanten för att komma in. Det finns skyltar som talar om att det är för Konsumkunder och de stänger inte kl 15.00.

Det finns parkering mittemot Centrumhuset och på sidan om biografhuset men det är antagligen för långt att gå för er unga vad det verkar, för det här händer lite då och då. Kan ni inte ha en tanke på oss äldre som inte har starka ben och inte orkar bära handelskassar så långt. Skärpning för nu har vi tröttnat.

Arga Konsumkunder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel