Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung hemmaförlust för Edsbyn

Det blev en spelmässigt jämnt och en riktigt bra match när Edsbyn och Ljusne möttes på Ön i går kväll.

Ljusnes Martin Elffors blev matchens enda målskytt när han två minuter före pausvilan prickade 1–0 för bortalaget.

– Jag tycker inte att vi riktigt kom upp i vår rätta standard. Det kändes som om det saknades energi. Det satt inte i viljan eller inställningen utan det var ett energiläckage rakt igenom, sa Edsbyns tränare Ola Larshans efter matchen.

Det var två spelande lag som möttes på Ön i går kväll. Båda Edsbyn och Ljusne ville verkligen trilla boll och det lyckades lagen med. Bra passningsspel och ett högt tempo.

Det enda som saknades var de riktigt vassa målchanserna.

Med knappa 20 minuter spelade skapade Edsbyn sin första och bästa målchans under den första halvleken. Jon Löf snodde bollen av en Ljusneförsvarare men avslutade med att lyfta bollen i ribban.

Ljusne skapade heller inga riktigt heta lägen förrän två minuter före pausvilan. George Bcheri drev up på högerkanten och passade snett inåt bakåt. Martin Elffors störtade fram i straffområdet och kunde bredsida in 1–0 för Ljusne.

Den andra halvleken blev också spelmässigt jämn men lika fattig på målchanser som under den första halvleken.

Ljusnes spelande tränare George Bcheri var glad efter segern.

– Underbart. Vi har hittat vårt spel och får det att stämma ganska bra. Vi hjälper varandra över hela planen och alla jobbar hårt hela tiden. Då brukar det också ge resultat. NU spelar vi med självförtroende och vågar mycket mer, sa George Bcheri som med den här matchen kan räkna in Ljusnes nionde raka utan förlust