Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung enpoängare för Team Hudik

Team Hudik fick nöja sig med en poäng från lördagens match mot Sund på Sparbanken Arena, men det var en tung poäng. Hemmalaget tappade ledningen och spelet totalt i andra halvlek och resultatet skrevs till 1–1 (1–0).

Team Hudik började matchen piggast och trots att det var jämt ute på plan, Sund är ett tungt och rutinerat lag att möta, hade hemmalaget ett spelövertag över hela första halvlek. Stundtals funkade allt för Team Hudik. Passningsspel, spelvändningar, anfall. Dock ska man kunna ställa högre krav på ett division 2-lag när det kommer till kvalitén på passningarna. Om det stundtals var bra, var det stundtals också uselt med för många bollar som inte hittade rätt och slogs bort i intet.

Det skulle dröja ända till den 43.e minuten innan Team Hudik fick utdelning. Madde Pettersson var på hugget på en hörna och satt ledningsmålet 1–0.

I andra halvlek var det som om luften totalt gått ur Team Hudik.

– Vi tappar på mittfältet och får panik, sa hemmalagets tränare Pälle Olsson. Vi stressar iväg bollarna, medan de jobbar sig in i matchen mer och mer.

Team Hudik tappade allt självförtroende, slarvade och stressade och det utnyttjade såklart Sund. I den 76:e minuten dundrade också Sunds Mathilda Johansson in det rättvisa kvitteringsmålet på en frispark.