Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuff väntan för Enånger/Iggesund

Enånger/Iggesunds damer fick uppleva några riktigt svettiga timmar på lördagen.

Inför avsparken på Movallen mot Trönö låg laget på nedflyttningsplats till division 4 men dagen slutade på bästa tänkbara sätt för Enånger/Iggesund.

Förutsättningarna var dem att Enånger/Iggesund var tvingat att ta en poäng mer än Stugsund som låg precis över nedflyttningsstecket.

Trots att det handlade om ett direkt avgörande i den sista omgången hade matcherna underligt nog inte gemensam avsparkstid.

När Enånger/Iggesund kunde jubla efter sin 2–0 (1–0)-seger återstod det fortfarande drygt två timmar innan Stugsunds hemmamatch mot Team Hudik 2 skulle börja.

Hade Stugsund besegrat Team Hudik hade det blivit division 4 för Enånger/Iggesund.

I den 13:e minuten gav Filippa Jonsson hemmalaget ledningen och det dröjde tills en kvart in på den andra halvleken innan Jenny Blomdahl kvitterade. Sedan gav Linnea Myhrer Team Hudik en 2–1-ledning innan Michaela Lindh på stopptid satte 1–3.