Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuff start för travtipset

Sportens nya tips såg dagens ljus inför årspremiären den första april och har nu klarat av sex omgångar.
Gästtipparna har inte haft det lätt så här långt. Det har varit tämligen svårlöst även för rutinerade tippare som fotbollsprofilerna Johnny Brodin och Micke Rosén samt hästägarna Kjell Ungh och Bengt Holmqvist.

Bäst gick det 18 maj då Kjell Ungh hade fyra rätt på V65. Tvåa i ligan är Bengt Holmqvist som hade tre rätt den 20 april, även det på V65.

Johnny Brodin är mest känd för sin tid som fotbollsspelare, men driver också Spelboa i Arbrå och har under åren dragit in flera storvinster på trav. Men hans tipsdebut i tidningen slutade med endast ett rätt på V4.

– Bollnäs är alltid svårlöst av någon anledning. Det blir bra utdelning nästan varenda gång, oavsett spelform, säger Johnny, som har ett gediget travintresse sedan barnsben.

– Det har funnits med sedan jag var nio år. Familjen har haft häst och sedan har jag jobbat några år hos Benny Söderberg och även haft egen häst, utan framgång, berättar Johnny.

Sportens andra tipsexperter det här året är Kjell Ungh, känd travprofil, fotbollstränaren Micke Rosén och Bengt Holmqvist, en av bröderna bakom framgångsrika stall Frontline.