Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trux på Afrikabesök

I mitten av mars besökte Trux Tanzania i Östafrika för att följa upp leveranserna av de 300 frontskydd som företaget har levererat tidigare.

Under 2013 levererade Trux över 300 frontskydd till Tanzania. Som en del av företagets kundvård reste Truxchefen Hasse Olsson och de ansvariga säljarna Stefan Björk och Mikael Svensk till Afrika för att följa upp beställningarna.

Det var Bakhresa – ett av Tanzanias största företag med cirka 8 000 anställda – som gjorde den stora beställningen på nästan 200 frontskydd i mitten av 2013.

Bakhresa distribuerar sina egna produkter i en lastbilsflotta som består av över 450 lastbilar. Omar Said Salim Bakhresa är en av ägarna till företaget och är mycket nöjd med att satsningen på frontskydden som redan har gett resultat i förhöjd leveranssäkerhet.

En annan nöjd kund är Lasse Kansten som är fordonsansvarig på Super Star Forwarders i Dar es Salaam. Majoriteten av de 250 bilar Lasse har till förfogande är utrustade med Trux frontskydd och har räddat flertalet leveranser från att bli stillastående i och med kollisioner eller olyckor.

Förutom att besöka de lokala åkerierna träffade Trux även Scania, som finns representerad i landet, och AutoSueco som är Volvo Trucks återförsäljare i landet.