Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tror Hudiksvall på Hudiksvall?

Understå dig inte Sven Nordström (5/4), att nedsättande kalla mig, Sigurd Melin, Göte Boman eller någon annan som engagerar sig och arbetar konstruktivt det "nostalgiska tågfolket"!

Järnvägsstationens placering är en viktig fråga. Den förtjänar en saklig debatt. Nu och kanske för alltid avgörs järnvägens dragning förbi staden.

Jag tror att handeln i centrum kommer att stärkas av att du tar dig dit direkt med tåget. Jag tror att Hudiksvall kommer att vara en mer levande stad med tågstationen i centrum. Jag tror att med snabb bekväm pendling till Sundsvall och Gävle blir det lättare för både man och fru att hitta attraktiva arbeten och bo i Hudiksvalls stad.

Jag tror att bra kommunikationer är viktigt för alla som arbetar på distans och måste möta kunder. Jag tror att om vi en dag har alla Hälsinglands tätorter sammanknutna med järnväg så har vi höjt landskapets konkurrenskraft.

Jag betalar extra för att slippa byta när jag reser och jag slappnar av när jag inte har en anslutningstid att passa. Där Sven Nordström, har du hela mitt engagemang för järnvägen i Hudiksvall.

Om inte vi säger att vi och Hudiksvall är värda att satsa på, vem ska göra det?

Lars Gustavsson

Delsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel