Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trönö joggade hem tre poäng

Trönö joggade hem tre nya poäng mot Forsa och behåller sin serieledning i fyran. Seger med 8–0 och efter matchen stod fyramålsskytten Tommy Öhrn kvar vid mittcirkeln.
– Jävligt skönt, det var ett tag sen jag gjorde mål, säger han och skrattar.

Trönö inledde förvånansvärt lojt och hade inget tempo i vare sig passningar eller löpningar. Bollen spelades mest runt i backlinjen och när uppspelen väl kom var det ofta med fel adress.

Det brukar heta att bra lag vinner även när dem spelar dåligt. Nu var inte Trönö dåliga matchen igenom utan var mest lite trögstartade. Det var mycket tack vare Tommy Öhrn, som var kliniskt effektiv och svarade för ett äkta hattrick, som Trönö kunde gå till halvtidsvila med 3–0 i ryggen.

– Det börjar trögt men när jag flyttar upp lite i banan så får vi mer ytor att gå på i djupet och då kommer utdelningen. Men det var ju inga svåra mål jag gjorde, säger han.

I den andra halvleken spelade Trönö bara av matchen och kunde sätta ytterligare fem bollar i nätet. Tränare Kjell Rosén var självklart nöjd med att hans lags utdelning.

– Det gick mycket enklare än vi vad trodde innan. Vi var riktigt revanschsugna efter förlusten senast, säger han.