Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trist sabotage av Pusselbiten

Nu har vi tröttnat på skadegörelse och sabotage. Det har under en längre tid förekommit skadegörelse och sabotage på gården för Pusselbitens förskola.

Detta har skett på kvällar och helger när förskolan är stängd. Fönstren på barnens lekstuga har krossats, jordsäckar har hällts ut och trampats runt därinne på golvet och fula ord har ristats in i väggen. Vi hittar trasiga glas och cigarettfimpar och ett äppelträd som vi fått av barn som slutat hos oss har brutits sönder.

Senaste helgen har trädgårdsmöbler flyttats, blommor stulits och ett barnbord trasats sönder. Det har gått så långt att vi bestämt att en av personalen alltid måste gå ut och syna av gården innan vi kan släppa ut barnen. Ska det behöva vara så här? Om någon sett eller hört något eller på annat sätt kan leda oss fram till vilka som gör dessa busstreck, så vore vi tacksamma för att få tips så vi kan kontakta berörda familjer innan vi blir tvungna att göra en polisanmälan.

Besvikna barn och personal på Pusselbitens förskola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel