Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trist hemmapremiär för S/L

Det blev en dyster hemmapremiär för S/L Hockey i division 1.

Gästande Borlänge var numret för stort och vann rättvist med 3–1 (0–0, 2–1, 1–0).

Annons

Två matcher.

Och två förluster.

Comebacken i division 1 har inte blivit riktigt vad S/L Hockey hoppats på.

En hyfsad premiär (3–4 mot Ore i söndags) följdes upp av en mindre lyckad hemmapremiär mot Borlänge. Och S/L-tränaren Olle Djoos var inte tillfreds med hur hans lag uppträtt:

– Jag är väldigt besviken. Vi är ju så dåliga och slarvar med i stort sett allting. Vi gör tvärtemot vad vi sagt och spelar krångligt och omständigt, suckar han.

Borlänge hade matchen igenom klarare och bättre linjer i sitt spel. Och ofta med tanke bakom intentionerna. Medan det såg ut att gå mer på chans och slump när S/L skulle göra något konstruktivt.

Även om inte spelet fungerade fullt ut för hemmalaget så var det i alla fall flera av spelarna som visade på stort fajterhjärta och vilja. Och kunde alla följa backen Thomas Astners exempel med sitt uppoffrande spel kommer poängen och målen att så småningom trilla in för S/L.

För bakåt verkar det väldigt tätt hos årets upplaga av S/L. Målvakten Magnus Persson fortsätter att spela stabilt, säkert och förtroendeingivande och nyförvärvet sprider ett behagligt lugn till sitt uteförsvar.