Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trist förlust för Mohed

Mohed förlorade nykomlingsmötet med Krokom/Dvärsätt.

Under en halvtimme såg det ut att bli tre poäng. Efter en timme lutade det åt en pinne, men när 90 minuter mellan nykomlingarna Mohed och Krokom/Dvärsätt passerat stod det 1–2 (1–0).

– Jag vet inte vad som hände efter paus, men vi kom inte över mittlinjen och blev rejält nertryckta, sa Sofie Becker när den märkliga tillställningen var över.

Den var märklig av flera orsaker, dels för att Mohed hade 1–0 och full kontroll fram till 35 minuter av första halvlek, dels för att de därefter inte hade någonting framåt.

Lisa Backsten rullade in 1–0 till Mohed efter 25 minuter. Så långt var allt bra men efter pausen började Mohed komma tvåa, trea på bollarna.

– Vi var till och med fyra, femma på bollarna, suckade Sofie Becker.

1–1-bollen kom i 63:e minuten på en frispark och 2–1 till K/D föll i den 84:e. Visst hade Mohed kvitteringschanser. Sofie Becker hade den bästa:

– Jag vet inte hur jag träffade bollen. Det var synd eftersom det är matcher mot ett sånt här lag som vi måste vinna.