Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tredje raka för Edsbyn

Edsbyn tog sin tredje raka seger sedan man slagit Färila med 1–0 hemma på Ön.
Avgörandet kom redan efter 10 minuter – efter det handlade matchen mest om kamp och snedträffar.
– Planen är helt katastrof. Det går inte att bedriva ordnat spel. Det blir 90 minuters kamp, säger Edsbyns tränare Christian Fagerhov.

Mittenlagen Edsbyn och Färila försökte säkert. Men en gräsmatta som absolut inte är med på noterna gjorde att lagen ganska snart gav upp försöken att spela fin fotboll.

Den enda behållningen i första halvlek var målet som kom redan efter tio minuter. Dirigent bakom var 16-årige Martin Söderberg som spelade in bollen till Andreas Lindh som enkelt rullade in 1–0.

Den sista kvarten av matchen gjorde Färila, som dittills varit helt ofarliga, ett sista ryck. Närmast var Thomas Wennberg.

– Sista skottet jag sköt borde ha gått in, det fanns en lucka mellan benen på deras målvakt och den låg där och darrade, säger Färilas veteran Thomas Wennberg, vars skott blev matchens sista.