Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre nya säsonger av "Solsidan"

/

Alex, Anna, Fredde och Mickan - snart är de tillbaka. Nu är det klart att "Solsidan" får en fortsättning. Tre nya säsonger ska skrivas och upphovsmannen Felix Herngren lovar nya rollfigurer.

Annons

Succéserien "Solsidan" får en fortsättning. TV 4 har beställt inte mindre än tre nya säsonger av den populära komediserien. Skådespelaren och upphovsmannen Felix Herngren är väldigt nöjd med att TV 4 beställer tre säsonger samtidigt.
- Det känns roligt för nu kan vi arbeta med längre linjer. Det betyder att att vi får större möjlighet att planera vad som ska hända med karaktärerna och att det finns mer utrymme för att låta dem utvecklas. Jag tror att de som följer serien noga får ut mer av den på det här sättet, säger han till TT Spektra.


2,5 miljoner tittare
Tv-serien har hittills sänts i två säsonger och är mycket omtyckt. Drygt 2,5 miljoner tv-tittare såg det första avsnittet av seriens andra säsong. I huvudrollerna sågs Mia Skäringer, Johan Rehborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Felix Herngren själv.
- Det är enormt roligt att serien uppskattas av så många olika typer av människor. Både gamla konservativa överklasstanter och en bensinmacksägare från Syrien som jag träffade i Dalarna har sagt att "det här är precis mitt liv", säger Felix Herngren.


Nya karaktärer
Inspelningen av säsong tre planeras till nästa vår och tv-tittarna kan räkna med flera nya bekantskaper.
- Ja, jag kan lova att det blir nya rollfigurer. Vi börjar arbeta med manus nästa vecka så ingenting är klart ännu, men jag tror att serien mår bra av att vi för in några nya personer, säger han.
Carl Cato/TT Spektra
carl.cato@ttspektra.se

Mer läsning

Annons