Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre nya kompaktkameror från Fujifilm

/

Fujufilms nya FinePix F600 på 16 megapixel är tänkt att underlätta vid din semesterfotografering – med inbyggd GPS och möjlighet att lokalisera sevärdheterna.

Annons
Fujufilms nya FinePix F600 på 16 megapixel är tänkt att underlätta vid din semesterfotografering – med inbyggd GPS och möjlighet att lokalisera sevärdheterna. FinePix JX420 och JX370 är budgetalternativen som snabbt hjälper dig att dela dina bilder på internet.

FinePix F600 är uppföljaren till F550, och har liksom denna en sensor på 16 megapixel. Nytt är att F600 innehåller en intelligent rörelseigenkänning som justerar bildinställningen för skarpast bild i svagt ljus, genom sin möjlighet att använda upp till 12 800 ISO.

F600 har också utrustats med en inbyggd GPS, som även innehåller navigeringshjälp för dig som reser till andra städer. Med funktionen kan du se avstånd och riktning till stadens alla sevärdheter, direkt på den tre tum stora skärmen. Du har även möjlighet att fotografera panoramabilder med den inbyggda 360-graders panoramafunktionen.

Kameran har en optisk zoom på 15x, samt möjlighet att spela in film i full-HD. Med de tre lägena för bildeffekter som härstammar från den analoga tiden kan du få bilder som liknar filmerna Velvia, Provia samt Astia.

Rekommenderat pris för FinePix F600 är 3195 kronor.

är i budgetalternativet på 16 respektive 14 megapixel som hjälper dig att enkelt ladda upp bilder på internet direkt när du kopplar in kameran till datorn. Kameran har en skärm på 2,7 tum, 5x optisk zoom, filminspelning i HD samt en känslighet på 3200 ISO.


/Calle Rosenqvist

Kamerabild.se

Mer läsning

Annons