Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Travtrippel i Örnsköldsvik

Jan-Olov Persson kunde glädja sig åt två stallsegrar vid Solängets måndagstrav. Jan-Olov satt bakom en av vinnarna själv medan han lånat ut en till John Östman. Dessutom blev det Hagmyrenseger för Ulf Pettersson som vann dagens snabblopp. Alla tre vinnarna fick 15 000 kronor för sina segrar.

Annons

Jan-Olovs egna vinnare var RIX-hästen Clouds Above som vann på ett mycket övertygande sätt. Från andra ytter gick man på 700 kvar och gick en rejäl långspurt. Till slut vann man med en säker längd på fina 1.16,1/2160 till 2,74 i vinnarodds.

Innan dess hade John Östman vunnit ett treåringslopp för kallblod med Perssons Eldsiri. Stoet klev från tillägg tidigt fram snett utvändigt chefen som ledde med Eldstjärna. När sedan Tibbelina S R gick anfall 250 kvar hoppade Perssons häst medan Eldsiri försvara sig tappert och vann med en halv längd på 1.31,4/1660 till favoritoddset 1,85.

Ulf Pettersson vann med fine Dunder Kap som klev in i handlingen på allvar på bortre långsidan och sedan försvarade sig i en tuff duell mot Salo hela vägen in i mål. Dunder Kap vann på 1.14,4 och han delade ut 2,80 i vinnarodds.

Roger Nygren