Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränarna tror på roligt år

Bara sex av Bollnästravets proffstränare kunde vara med på den årliga upptaktsträffen.
Men de som kom målade upp en rätt ljus bild av 2009.
– Det ser positivt ut, bara man slipper sjukdomar i stallet i år, säger Peter Eriksson, som bland annat kan räkna in två intressanta avkommor efter Viking Kronos och Varenne i sina boxar

Annons

Peter och de andra tränarna som mötte i pressen i banans klubbhus såg nöjda ut när de berättade om sin syn på säsongen som kommer.

Krister Jakobsson, som nästan varje år brukar få fram något utropstecken bland unghästarna, ser exempelvis fram emot att se Vånga Torsten börja prestera igen.

– Han har varit i från ett och ett halvt år nu. Kommer han bara igång har han jättebra kapacitet för de pengar han sprungit på sig, säger Krister.

Än mer uppåt är Bo Landgren:

– Det här är det bästa stallet jag haft under min karriär. Jag tror mycket på Lady on Line och så har jag ju Stamping (tränas av Arne Andersson) som jag kör i en del fina lopp nu snart, säger Bosse.

En av banans minsta tränare, Magnus Skäryd, ser också framåt med tillförsikt.

– Jag har ett litet men naggande gott stall, äntligen börjar mina hästar göra resultat. Störst hopp har jag om H.G Top Line, säger han.