Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Torsbergsgymnasiet anordnade fotbollsturnering: "Skönt sätt att avsluta terminen på"

 
Student 2016
Visa alla artiklar

Betygen är satta och eleverna slappnar av då terminen lider mot sitt slut. På fredagen fylldes Solrosens idrottsplan av Torsbergsgymnasiet som anordnade en fotbollsturnering.

– Alla får vara med. Lagen består av klasser men får man inte ihop ett lag inom klassen blir det ett programlag i stället. Det är ett skönt sätt att avsluta terminen på, säger Deeq Mohamed, elev på samhällsprogrammet.

Läs även: Lyckliga studenter strålade ikapp med solen

Deeqs klass gick vinnande ur turneringen förra året och han hoppas att de ska kunna försvara mästartiteln.

– Det är ett utmärkt tillfälle att ena skolan och känna att vi är en enhet, säger Anders Wästman, lärare på Torsbergsgymnasiet.

Läs även: Han har dragit in över 300 000 till välgörenhet

Kvällen innan var det studentbal för sistaårseleverna. Något som de yngre lagen tog tillvara på när de möttes på planen.

– Det är lite dagen efter idag. Det blev sent i går. Vi har förlorat två matcher efter varandra. Jag är målvakt i vårt lag och har gjort några tabbar, säger Victor Garnäs som går sista året på barn- och fritidsprogrammet.

Läs även: Svettig kamp om att få lyfta Agda mot skyn

Nästa år hoppas Anders att även lärarna ska kunna vara med och spela med ett lag.

– Jag tror att vi skulle stå oss hyfsat. Men det är utifrån min självbild att jag och mina kollegor skulle vara tio år yngre, säger Anders Wästman.