Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Törnberg: Vi tvivlar på vår egen förmåga

Bollnäs hade inget att spela för. Men det var inte brist på motivation som gjorde att säsongen avrundades med ytterligare en förlust.
– Vi har fruktansvärt svårt att göra mål, säger tränaren Peter Törnberg.

Med en 3–4-förlust borta mot Gais avrundade Bollnäs bandysäsongen 2013/14. En helt betydelselös match, där Bollnäs saknade en rad spelare på grund av sjukdomar och skador. Däribland Pär Törnberg, Mikael Jernberg och Juho Liukkonen.

– De som är kvar gör det riktigt bra. Sett till de tidigare matcherna står vi upp bättre i dag, det är den bästa av de tre senaste matcherna, säger Peter Törnberg.

På förhand pratade laget mycket om motivation.

– Vi snackade om hur vi skulle kunna hitta energin till den här matchen. Vi sade att vi bara skulle gå ut och köra. Det är lätt att säga såna saker, så det var skönt att se att vi gjorde det också.

I stället stavades anledningen till förlusten dåligt självförtroende och offensiv uddlöshet.

– Vi har fruktansvärt svårt att göra mål. Det känns som man tjatar, men så är det. Jag tror det beror lite på att vi tror att vi inte kan vinna. Vi har fått så mycket stryk att vi tvivlar på vår egen förmåga.

Det mest speciella med tisdagens match var att målvakten Timo Oksanen drog på sig Bollnäs matchtröja för sista gången.