Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tomt utan bowlinghallen

Det blev ingen alternativ lösning för nerläggningshotade Ljusdals bowling. Sedan veckan efter midsommar återstår bara väggar, tak, och golv av vad som varit i de 760 kvadratmeter stora lokalerna.

Annons

Det finns i dagsläget ingen som är intresserad av att ta över bowlinghallens tidigare utrymmen, som ligger i samma fastighet som Dollarstore, Ljusdals motor och Janssons bröd, enligt fastighetsägaren Ulf Kjärnet.

– Jag räknar med att de kan stå tomma uppemot ett år, säger han.

Det var i maj som Lars-Göran Brovall, som drivit bowlinghallen i tre år, stängde hallen efter att han haft svårigheter med att få anläggningen att gå runt. Vad som återstår av lokalerna är endast ett skal.

– Jag fick inte något tillräckligt bra anbud för anläggningen och valde därför att flytta den till Hedsta för övervintring, säger Lars-Göran Brovall, som kan tänka sig att starta en bowlingverksamhet igen men i nya lokaler och om han får draghjälp.