Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjuvar på moped i Bollnäs

Två pojkar på moped stal luvtröjor från en ställning utanför herrbutiken Dressman i Bollnäs på måndagseftermiddagen. Flera personer blev vittnen till händelsen och butikschefen försökte förgäves springa ikapp tjuvarna.

Annons

Det var vid 16-tiden, som butikschefen Annica Domander blev uppmärksammad på att ett par unga grabbar tog kläder från en ställning på trottoaren utanför Dressmann på Västra Stationsgatan.

- Det var folk både utanför och inne i butiken som såg vad som hände, säger hon. Killarna plockade med sig tre–fyra tröjor, som kostar 300 kronor styck, och försvann på sina mopeder. Den ene hade hjälm och den andre var utan.

Annica Domander sprang efter de båda mopedisterna ut på Odengatan och in på Brogatan vid Nya Konditoriet, men förlorade dem ur sikte när de försvann in på bakgården vid Team Sportia.

Händelsen kommer att polisanmälas.

- Om det här händer igen, vågar vi inte ha kläder utanför butiken längre, säger Annica Domander.