Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjuv slet frisör i håret

En kvinna i 40-årsåldern försökte stjäla varor i en frisersalong i Ljusdal på fredagseftermiddagen. När en frisör tog tillbaka varorna slet kvinnan frisören i håret.

Det var vid 15.20-tiden som kvinnan kom till frisersalongen och stal varor. När en frisör tog tillbaka varorna slet hon frisören i håret och lämnade sedan salongen.

Frisören kontaktade polisen, som grep kvinnan på en adress i Ljusdal 45 minuter senare. Hon var då berusad och visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Polisen la in henne för tillnyktring och ett förhör var planerat att hållas vid tiden för tidningens pressläggning.

Kvinnan bor i Ljusdal och är känd av polisen sedan tidigare. Hon är nu misstänkt för rån, motvärnsfall och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Motvärnsfall betyder att brottet börjar med en stöld, men den rättmätige ägaren försöker förhindra brottet. Om då tjuven använder våld eller hot mot ägaren rubriceras brottet som rån.