Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tjernberg blir ny kanslichef

Han är redan ett välbekant namn i fotbolls-Hälsingland.

Och det kommer att bli mer av den varan när Mats Tjernberg tar över som chef på Hälsinglands fotbollförbunds kansli i Söderhamn.

Under tio års tid har Mats Tjernberg jobbat som idrottskonsulent på Hälsinglands idrottsförbund, HIF. Erfarenheten från föreningslivet tar han med sig då han blir ny kanslichef på HFF efter Ola Östlund som går i pension.

– Det här ska bli roligt och spännande. Samtidigt som jag efter tio år på HIF vill göra något nytt och få en ny utmaning, säger Mats som har sina prioriteringar klara och med sig då han går in i sitt nya jobb.

– Anläggningsfrågan är stor och väsentlig. Den vill jag jobba extra med. Sedan är det också viktigt med rekryteringen av både ledare och aktiva. Antalet är ungefär detsamma men deltagartillfällena har blivit färre. Det behöver vi göra något åt.