Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till bords med hockeymästare

Skidkillarna kunde inte mäta sig med bordshockeytjejen från Delsbo när Årets idrottsprofil skulle utses på Glada Hudik-galan.

Långloppsskidåkaren Jörgen Brink var nominerad och Hudiksvalls IF:s skidstafettlag som vann SM-guld i vintras, men utmärkelsen Årets idrottsprofil tilldelades Caroline Eriksson med motiveringen: Ett stjärnskott på bordshockeyhimlen. Tjejen från Delsbo som slagit veteranerna med häpnad. Första turneringen någonsin spelade hon 2010. Sedan dess har det blivit fyra SM-guld och i år blev hon 4:a på VM.

– Jag blev glad över att vara nominerad. Att sedan få den här statyetten är stort. Jag hade ju fint sällskap på scenen. Förhoppningsvis får bordshockeyn lite uppmärksamhet, sa hon efter att fått ta emot priset från Christina Bodén, sportjournalist på Hudiksvalls Tidning.