Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thomas Di Leva och Roger Pontare till Kårböle – många artister klara för hyllningskonserten

 
Skogsbränderna i Hälsingland sommaren 2018
Visa alla artiklar

På söndagen den 2 september blir det hyllningskonsert i Kårböle som tack för allt arbete med bränderna. Nu är artistuppställning presenterad.

Konserten kommer att hålla på i runt tre timmar och det är många artister som kommer att synas på utomhusscenen. Thomas Di Leva, Roger Pontare, Maja Strömstedt, Östen med Resten, Johanna Bakke och tenoren Markus Pettersson kommer alla till Kårböle. Det gör även Glada Hudik-teatern, Järvsö Spelmanslag, Los-Hamra kyrkokör, Ytterhogdals kyrkokör, Färila Sångkör tillsammans med solister och husbandet Smalare än Thord.

Läs även: Brandfest och hyllningskonsert i Kårböle: "Som ett tack för dem som kämpade"

Pär Johansson från Glada Hudik-teatern kommer att vara konferencier under kvällen och det är fri entré.

- Det har skapats en anda i bygden, Sverige och Europa som kommer att vara till stort värde inför framtiden. Detta förtjänas att uppmärksammas och hyllas! Samtidigt är det viktigt att visa omtanke för alla markägare som drabbats, säger Per Persson, projektledare, i ett pressmeddelande.