Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Theo blev rikskändis

Huggormsbitne lille Theo, 2 år, har väckt stor uppmärksamhet. Flera tidningar har hört av sig för att köpa bilder. Theo mår bra och är, trots incidenten, inte rädd för ormar.

Tidningen Allers har varit på besök i familjens stuga i Röstbo och Expressen samt norska Dagbladet har skrivit om Theo.

- Jag hade ingen aning om att det här skulle bli värsta grejen, men Theo mår mycket bättre och i torsdagskväll tog han sina första steg sedan han blev biten. Han är glad och det känns jätteskönt att han är så himla mycket bättre och har repat sig snabbt, säger mamma Annakarin Johansson.

Mamma Annakarin Johansson sitter i bilen på väg till Hudiksvalls sjukhus för att ta bort Theos stygn när jag når henne på telefonen.

- Det kändes lite konstigt när jag såg löpet inne i stan och när jag läste Expressen som skrev att ormen bet hysteriskt, det vet vi ju inget om, säger hon men ett skratt.

Den lilla rikskändisen Theo borde vara rädd för ormar numera men enligt hans mamma är han fortfarande lika intresserad av ormar.

- Jag hittade en låtsasorm som pojkarna lekt med förut och tog fram den för att se hans reaktion, men han ropade bara " åh kopparorm!". Jag trodde han skulle bli lite skraj, men nej. Jag däremot kände obehag för låtsasormen, säger mamman.