Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Teatern gör Hudik känt

En ovanligt ful insändare (9/9), anonym förstås. De som skriver den här typen av insändare är så fega så de inte vågar stå för sina märkliga åsikter.

Annons

I insändaren ifrågasätts marknadsföringsvärdet av att satsa på Glada Hudik-teatern. Dessutom innehåller debattartikeln de vanliga okunniga påhoppen på allt och alla som jobbar i välfärdssektorn.

Naturligtvis är det så att den fantastiska framgångssagan för Glada Hudik-teatern och dess ledare, med Pär Johansson i spetsen, har betytt mycket för bilden av Hudiksvall. Jag som rör mig runt om i landet får hela tiden kommentarer om hur fantastiskt detta är, och alla och då menar jag alla känner till begreppet Glada Hudik kopplat till Glada Hudik-teatern.

Vad Pär Johansson och Glada Hudik-teatern står för är de bästa sidorna av den svenska välfärdsstaten, en välfärd som innebär att alla har en möjlighet att utvecklas efter sin förmåga och att ingen tillåts lämnas efter. Alla som jobbar inom och deltar i omsorgen i Hudiksvall har visat på vad man kan göra i en kommun om man har ett stort varmt hjärta och ni har också på ett värdigt och seriöst sätt bidragit till att visa att alla människor, hur svag man än är, kan utvecklas och nå fantastiska resultat om man bara får rätt förutsättningar. Tappa inte modet, alla måste tåla en granskning. Kom ihåg att vi står bakom er och att vi vill att ni ska fortsätta ert arbete många år framåt i Hudiksvalls kommun kommunen med stort varm hjärta.

Sven-Åke Thoresen

regionstyrelsens ordförande Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel