Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Teatergänget har intagit Mellanfjärden

Sommarens teaterensemble har intagit Mellanfjärden. Den 7 augusti har Mina damer och Herman Nordenpremiär på Mellanfjärdens teater och till dess återstår drygt två veckor med intensiva repetitioner.

– Petra, du är förbannad, instruerar regissör Johan Svangren skådespelaren Petra Nielsen som spelar Sofie, en kvinna med ett lite tvivelaktigt yrke.

I en soffa på scenen sitter Olle Sarri, som spelar en Elvisimitatör, och Anna Littorin, en objuden gäst.

”Mina damer och Herman” är en komedi av brittiskan Charlotte Jones som har blev utsedd till bästa nyskrivna pjäs i England när den kom, berättar Johan Svangren.

Tintin Anderzon och Torbjörn Harr har tidigare spelat teater i Mellanfjärden och Olle Sarri, Anna Littorin och Petra Nielsen har varit här som publik, men Tove Edfeldt är för första gången i Mellanfjärden.

– Det är fantastiskt härligt att komma hit. Det känns som lyx att få vara här och jobba, säger hon och får medhåll av de andra.