Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Team Hudik vände och vann

En dålig första halvlek följdes av en skaplig andra, och Team Hudik vände 0–1 i paus till seger med 2–1 i division 2-premiären hemma på Sparbanken Arena.

– Vi hade problem med deras omställningsspel i första halvlek, men det blev betydligt bättre i den andra, sa Team Hudiks tränare Pälle Olsson.

Det såg inte speciellt bra ut för fjolårets seriesegrare under den första timmen. Sätra var mycket hetare och vann de flesta närkamperna och när Felicia Sandin stötte in 0–1 i den 38:e minuten kändes det rättvist.

I andra tröttnade Sätra mer och mer, och Team Hudik tog över. Elin Åslund kom in som frisk fläkt på högerkanten och Elin låg bakom båda målen. Kvitteringen kom sedan hon blivit fälld ute på högerkanten. Kristin Stillmark slog in frisparken mot mål och i den röra som uppstod kunde Sigrid Persson stöta in 1–1.

Firma Persson/Åslund låg även bakom 2–1-målet. En snygg genomskärare från Persson till en frispringande Åslund som smällde in 2–1 i nättaket.

– Skönt att få vinna en krigarmatch också, sa Pälle Olsson.

Viktoria Mårtensson var klart bäst i Team Hudik.