Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Team Hudik utan chans

Team Hudik orkade stå emot i en dryg halvtimme hemma mot Alnö. Slutresultatet 0–7 speglade matchen bra.

Annons

– Vi har väldigt många borta och har fått kalla in spelare som är hemma över sommaren. Det håller inte mot ett så här bra motstånd, säger Team Hudiks tränare Per Fridh.

Team Hudik inledde med massor av vilja. Trots att Alnö kom runt på kanterna och spelade in var antingen försvararna eller Tove Norin i målet först på bollarna och lyckades få bort dem.

Men när 0–1 kom i den 32 minuten av Sanna Lööw Ohlson, med ett förflutet bland annat i Team Hudik, gick luften ut hemmalaget. Anförda av lagets yngsta spelare, Paulina Byström, matade Alnö på med ett varierat och effektivt spel. I halvtid stod det 0–3.

– Det här är det bästa lag vi mött. Det finns mycket att lära än, säger Per Fridh.

– Vi gör en bra match. Vi förväntade oss en tuff bortamatch och gick in med en otroligt bra inställning, säger Alnös tränare Mikael Melin.

I andra halvlek fortsatte målen att komma. Alnö var bättre i allt och hade det inte varit för Tove Norin i målet hade förlusten kunnat bli ännu större.

– Det är bara att glömma det här och gå vidare, säger Per Fridh.

Närmast ska Team Hudik ta sig an topplaget Ljusdal på bortaplan. Per Fridh hoppas att han fått tillbaka några spelare till den matchen. Annars finns det risk för ytterligare en storförlust.