Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Team Hudik tog tredje raka segern

Från avspark till slutsignal var det inget snack om saken. Team Hudik avgjorde tidigt borta mot Hille.
– Det var väl egentligen inget snack om saken, säger assisterande tränaren Fredrik Forslin efter 4–1-segern.

Team Hudik har inte råd att tappa några poäng om laget ska hänga på Mohed i kampen om uppflyttning.

Borta mot Hille tog Team Hudik kommandot direkt och ledningsmålet kom redan i den sjunde minuten. Karin Weinacht kämpade in 1–0 och det gav energi till bortalaget.

Efter 23 minuter hittade Karin Weinacht en fri Sofie Wixner, som kunde placera in 2–0.

Ännu ett mål skulle komma strax innan halvtidsvilan. Malin Jonsson satte 3–0 med ett skott som seglade över Hilles målvakt.

– I första halvlek spelade vi väldigt inspirerat och bra, precis på det sätt som vi ville spela. I andra halvlek ville vi fortsätta men då var Hille lite hetare och det blev mer kamp i matchen, säger Fredrik Forslin.

Även om spelet jämnade ut sig var det Team Hudik som satte nästa mål när Malin Jonsson bredsidade in 4–0 efter dryga timmen spelad. Minuten senare reducerade Hille men kom inte närmare.

– Det kändes som att vi hade väldigt bra kontroll i andra halvlek. Vi slet på och höll Hille på avstånd, säger Fredrik Forslin.

Team Hudik hänger nu kvar i jakten på Mohed i toppen av division 2-tabellen.

– Vill vi vara med i toppen måste vi ju vinna i princip alla matcher plus hoppas att Mohed tappar poäng.