Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Team Hudik föll efter mardrömsstart

Hemma föll Team Hudik mot Alnö med 0–7.
På bortaplan stannade siffrorna vid 0–5 och tränaren Per Fridh sammanfattade så här:
– Det är svårt att värdera sin egen insats när man möter ett så bra lag.

Alnö var topptippat redan innan säsongen. Klubben befäste sin andraplats i tvåan sedan man slagit Team Hudik med 5–0 på hemmaplan.

Team Hudiks tränare Per Fridh sammanfattar matchen:

– Alnö är ett bra lag, vi fick stryk 0–7 hemma och det är väl den här skillnaden som är mellan lagen helt enkelt, säger han.

Matchen började olyckligt då bortalaget släppte in mål redan i den första spelminuten.

– Det var lite olyckligt och av det blir det ju tungt. Vi hade en boll på mållinjen efter en hörna i första halvlek men det var det vi hade, säger Per Fridh.

Efter 2–0 i halvtid rann det i väg till 5–0 och Team Hudik kan blicka fram emot en ännu tuffare säsongsavslutning på hemmaplan, då seriesegrande Ljusdal kommer på besök.

– Vi har helt klart en tuff avslutning. Mot Ljusdal kommer vi ha många borta men vi får skrapa ihop ett lag att ställa upp med.

Team Hudik kommer landa på en stabil position i mitten av tabellen. Något Per Fridh är tillfreds med.

– Jag är nöjd. Team Hudik har gått bra tidigare säsonger, men tappat många spelare de senaste två-tre åren. Vi har många spelare född 1998 i det här laget, som fortfarande går på gymnasiet och som blir kvar i ett par år. Så på sikt ser det bra ut, säger han.