Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tar de över Guds roll?

Man undrar vad de som bestämmer i landstinget tänker, ska de ta över Guds roll över liv och död?

Annons

Att det har varit en del nerläggningar och personal som fått sluta på våra sjukhus, känner vi väl till. Nu har det också varit även tal om att läkarsekreterarna också ska sägas upp så läkarna själva ska få sköta deras jobb också. Som om de inte har nog med sina patienter?

Man måste ju undra över vad de har haft i sin tankar, de som bestämmer? Om de mer eller mindre har tänkt sig ta över Guds roll och härska över liv och död. Måste man ju undra som sagt?

Skulle det vara så då behöver de tänka i nya banor och en stor portion skärpning på det. Men, har ju nu sedan fått läsa att de har börjat att tänka om och fått fram en bra lösning på problemet nu, menar de. Det kan ju låta bra.

Utan att vara alltför negativ i tankarna, fortsättningsvis så blir det väl mer nerskärningar igen, blev väl första reaktionen. Ja, just det. Det fick man läsa om i deras nästa uttalande häromdagen att det skulle bli stora nerskärningar igen.

Klart är väl då att många blir lidande på detta. En del kan ju få mista livet på deras spariver tror man ju. I första hand så blir väl de äldre som kommer i kläm när det som sagt ska sparas, kan man tänka sig fortsättningsvis.

Synnöve Gustafsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel