Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tappert Suif föll

Jon Persson gjorde det igen – och besegrade "omöjliga" Xu Hui.
Men Suif fick inget betalt för det.
Eslöv är svenska mästare för fjärde året i rad.

I tisdags förlorade Söderhamns UIF med stora siffror hemma mot Eslöv. Fredages finalretur blev betydligt jämnare. Dessvärre föll man snöpligt på mållinjen efter ett rafflande slut.

Det var en publikvänlig match som inte avgjordes förrän i den sista matchen. Ställningen var 2–2 när Jon Persson gick upp mot Robert Svensson.

En match som kittlade rejält på förhand.

Eslövspelaren som inte har förlorat en enda match på hemmaplan under hela säsongen inklusive spel i Champions league. Och det blev inget undantag nu heller. Svensson drog ner rullgardinen för gott för Söderhamnslaget när han vann det fjärde setet med 11–3.

– Jag tycker vi var bättre än dom. Hampus hade kontroll på matchen mo Xu Hui helt, ändå lägger han den med 1–3, säger tränaren Peter Blomquist till viasatsport.se.

– Vi har gjort en bra säsong, Vi är inte tippade något år att gå till final när man ser till förhandstipsen. Ändå står vi där år efter år i final. Jag ser det mer som vi vinner ett silver, mer än att förlorar ett guld. Eslöv är alltid storfavoriter.